İçeriğe geç

Altınoluk Hangi Ile Bağlıdır

Altınoluk hangi ilçeye bağlıdır?

Plan değişikliğinin konusu; Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Altınoluk mahallesi, 2 nolu ada, 1424 nolu parselin güneyinde yer alan otopark alanı, ağırlıklı olarak 1 nolu ada, 1447 nolu parselin kuzeyinde yer alan tesis içi otopark alanı bulunan yerleri kapsamaktadır.

Balıkesir Altınoluk hangi denize bağlı?

7. Altınoluk, Ege Denizi’nin berrak turkuaz suları, altın rengi kumsalları ve etkileyici manzaralarıyla tatilcilere unutulmaz anlar sunuyor.

Altınoluk neyi ile meşhurdur?

Altınoluk, eşsiz doğal güzellikleri ve tarihi zenginlikleriyle ünlüdür. Altınoluk, tarihi mirası, yemyeşil bitki örtüsü ve muhteşem denizinin yanı sıra lezzetli mutfağıyla da dikkat çeken bir tatil bölgesidir.

Altınoluk Ege Denizi mi?

Altınoluk, Balıkesir ilinin Edremit ilçesine bağlı bir ilçedir. Doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi mirasıyla da birçok ziyaretçiyi kendine çekmektedir. Edremit ve Küçükkuyu arasında Ege kıyısında zeytinliklerle çevrili bir sahil kasabasıdır.

Altınoluk Balıkesir arası kaç kilometre?

Otobüs Altınoluk – Balıkesir Dilediğiniz zaman biletinizi alıp seyahate başlayabilirsiniz! Altınoluk – Balıkesir arası mesafe 111 km olup en hızlı uçuşumuzla yaklaşık 2 saat sürmektedir.

Altınoluk Ege mi Marmara mı?

Altınoluk, doğal güzellikleri ve tarihe tanıklık eden yapısıyla Ege’nin incilerinden biridir. Bağlı olduğu Balıkesir, Marmara Bölgesi’nde olmasına rağmen, Edremit’in şirin ilçesi Altınoluk, Ege Bölgesi’ne aittir.

Altınoluk denizi kum mu?

Altınoluk, masmavi denizi, altın rengi kumsalları ve şehri çevreleyen binlerce yıllık hazineleriyle dünyanın dört bir yanından binlerce tarih ve kültür meraklısını kendine çekiyor.

Altınolukta kışın yaşanır mı?

Ocak ayında bir gün, hava çok sert ve sıcaklık 7 derece iken, Altınoluk plajına inip, azgın dalgalarla dolu deniz kenarında biraz yürüyüş yapalım dedik, ama hava oldukça soğuktu ve fazla yürüyemedik.

Altınoluk mu güzel akçay mı?

Sakin bir deniz ve konforlu bir ortam arıyorsanız Akçay’ı tercih edebilirsiniz. Altınoluk tarih ve doğa tutkunları için doğru tercihtir.

Altınoluk havası temiz mi?

☀️ Temiz havasıyla bilinen Altınoluk’un bu özelliği bilimsel olarak da kanıtlanmıştır. Altınoluk’un oksijen yoğunluğu yüzde 21,9’dur (Avrupa Çevre Ajansı’na göre temiz havadaki oksijen oranı yüzde 21’dir) ☀️ Kaz Dağları, sayısız yürüyüş parkuruyla yaz kış doğanın tüm güzelliklerini cömertçe sunmaktadır.

Altınoluk güzel mi?

Edremit’te bulunan Altınoluk, en güzel yazlık beldelerden biridir. Aynı zamanda güzel denizi ve kumlu alanlarıyla keyifli bir tatil geçirme imkânı da sunmaktadır. Ayrıca bölgede birçok farklı konaklama seçeneği bulunmakla birlikte günübirlik ziyaretçiler için kamp seçenekleri de bulunmaktadır.

Altınoluk’un nüfusu kaç?

Mahallelerimize göre nüfus dağılımıAkçay10.316102Altınoluk15.8685.398Arıtaşı2091.844Atatürk1.4143.634Avcılar2.1366.

Altınoluk deniz suyu sıcak mı?

Altınoluk’ta deniz suyu sıcaklığı kaç derecedir? Kuzey Ege’de olduğumuz için daha serin bir denize sahibiz ancak temizliği ve berraklığı ile eşsiz bir denizimiz var.

Altınoluk Kadınlar plajı var mı?

Çevresi çok güzel, deniz harika, sığ alan oldukça geniş, tabanı kumlu ve temiz. Plaj alanı kabaca kadınlara ayrılmış, yani personel şezlongları sadece kadınların kullanabileceğini, tamamen kapalı bir plaj olmadığını belirtiyor. Ayrıca kadınlar için kapalı bir açık havuz ve geniş bir güneşlenme alanı da mevcut.

Altınoluk plajları nerede?

Sahillerimiz ve büyüleyici Mavi Bayraklı plajımız. Jura Hotels Altınoluk Termal, Edremit/Altınoluk Tahtakuşlar bölgesinde denizin hemen kıyısında yer almaktadır.

Akçay hangi ilçeye bağlıdır?

Akçay, Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı bir mahalledir. Edremit merkeze 8 kilometre uzaklıktadır.

Edremit nerenin ilçesidir?

Edremit, Balıkesir ilinin ilçelerinden biri olup, Marmara Bölgesi’nin güney kesiminde yer almaktadır. Edremit Körfezi ile Kaz Dağları arasında Ege kıyısında kurulmuş olan yerleşimin yüzölçümü 708 km2’dir. 39 derece 35 enlem ile 27 derece 01 boylam arasında yer almaktadır.

Altınoluk mu güzel Akçay mı?

Sakin bir deniz ve konforlu bir ortam arıyorsanız Akçay’ı tercih edebilirsiniz. Altınoluk tarih ve doğa tutkunları için doğru tercihtir.

Balıkesir Merkez ilçesi hangisidir?

Balıkesir’in 20 ilçesi vardır. Merkez ilçeler: Altıeylül. Damalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kumral Escort